Environ Youth EssentiA serien

Youth EssentiA

Environ Step-Up illustrasjon
– sunn hud for alltid!

Youth EssentiA er vår antiage-serie med høyere innhold av aktive ingredienser enn vår basic-serie Skin EssentiA. Youth EssentiA gir huden din nøyaktig hva den trenger i perfekte doser slik at den holder seg frisk, sunn og med en strålende glød. Meget aktive produkter som har tilpasset høyere doser av vitamin A, C og E.

Serien er bygget opp i et unikt A-vitamin Step-Up System™ for at huden skal tilvennes og styrkes uten at det forårsaker sterke reaksjoner. Forebygger linjer, rynker og pigmenteringer.

Cleansing Lotion
Environ Youth EssentiA Cleansing Lotion

En luksuriøs rensemelk som fjerner make-up og smuss fra huden samtidig som den fukter og pleier. Brukes sammen med Youth EssentiA Toner for optimal effekt.

Toner
Environ Skin EssentiA Eye Gel

Rik på vitaminer og peptider som både gir huden fuktighet og bekjemper aldringstegn. Brukes sammen med Youth EssentiA Cleansing Lotion for optimal effekt.

Eye Gel
Environ Youth EssentiA Eye Gel

En avansert øyegele med essensielle vitaminer, antioksidanter og peptider. Reduserer linjer, rynker og pigmentering rundt øynene. Brukes på hele øyelokket.

C-Quence Serum 1
Environ Youth EssentiA C-Quence Serum 1

Med de laveste dosene A og C vitamin, antioksidanter og peptider i denne linjen. Opprettholder et mykere og mer ungdommelig utseende. Brukes i kombinasjon med Antioksidant Defence Creme/Cream plus.

C-Quence Serum 2
Environ Youth EssentiA C-Quence Serum 2

Medium konsentrasjon av A og C vitaminer, antioksidanter og peptider. Et aktivt serum som bekjemper hudens aldringstegn og normaliserer cellens funksjoner. Fremmer hudens immunforsvar. Brukes i kombinasjon med Antioksidant Defence Creme/Cream plus.

C-Quence Serum 3
Environ Youth EssentiA C-Quence Serum 3

Moderat konsentrasjon av vitamin A og C, antioksidanter og pepetider. Gir en sunn hud med en naturlig, ungdommelig glød. Brukes i kombinasjon med Antioksidant Defence Creme/Cream plus.

C-Quence Serum 4
Environ Youth EssentiA C-Quence Serum 4

Høye doser vitamin A og C, antioksidanter og peptider. Normaliserer cellefunksjoner. Reparerer solskader og bremser hudens aldringsprosesser. Brukes i kombinasjon med Antioksidant Defence Creme/Cream plus.

Defence Creme
Environ Youth EssentiA Defence Creme

En effektiv og fuktighetsgivende krem med antioksidanter og dynamsike kombinasjoner av fuktighetsgivende ingredienser.

Intensive Serum 4 Plus
Environ Youth Essentia Intensive Serum 4 Plus

Det kraftigste serumet i begge Step-Up Systemene. I tillegg inneholder denne nøye utvalgte sammensetninger av spesielle peptider som har god effekt på å redusere hudens aldringstegn og bremse videre utvikling av disse. Brukes i kombinasjon med Antioksidant Defence Creme/Cream plus.

Defence Creme Plus
Environ Youth Essentia Defence Creme Plus

Sammen med C-quence serum 4 plus utgjør denne duoen det øverste og kraftigste steget i Environs Step-Up System. Spesielt designet for målrettet å bekjempe synlige aldringstegn og beskytter også huden mot HEV lys. Disse produktene tar anti-age til et helt annet nivå.