Environ Skin EssentiA serien

Skin EssentiA

Environ Step-Up illustrasjon
– vitamin A Step Up System!

Skin EssentiA er en serie som utgjør et komplett hudpleieprogram for alle. Serien baserer seg på den essensielle vitaminen A og dens særdeles viktige rolle i huden og i alle hudens celler. Vitamin A virker forebyggende i forhold til en rekke hudsykdommer. Serien er vitenskapelig utviklet og perfeksjonert for å tilføre huden terapeutiske konsentrasjoner av vitamin A, C og E, samt antioksidanter og peptider.

Serien er bygget opp i et ”step-up” system slik at huden får en sunn tilvenning av optimale doser vitamin A for best resultat. Forskning dokumenterer at vitamin A beskytter, styrker og forbedrer hudens egen evne til å motstå solskader, aldring og hudkreft.

Eye Gel
Environ Skin EssentiA Eye Gel

Nydelig eyegele som er avkjølende, energigivende og reduserer fine linjer rundt øynene. Rik på antioxidanter, peptider og vitaminer. Påføres HELE lokket morgen og kveld.

Pre-Cleansing Oil
Environ Skin EssentiA Pre-Cleansing Oil

En oljebasert og mild pre-cleanse for den optimale, grundige rensen. Fjerner smuss og forurensninger som fester seg på huden i løpet av en dag. Kan også brukes som en make-up remover. Steg 1 i Environs 3 stegs rensesystem for de som liker den grundige rensen. Anbefales å bruke sammen med Clay Mask 2 ganger i uken for en eksfolierende effekt på huden.

Hydrating Clay Masque
Environ Skin EssentiA Hydrating Clay Masque

Leirebasert maske som inneholder kaolin, vitamin E og den beroligende pro vitamin B5. Masken har flere funksjoner; kan brukes som en lett daglig peeling, en 20 minutters fuktighetsgivende maske eller nattmaske som booster huden med fukt og glød.

Mild Cleansing Lotion
Environ Skin EssentiA Mild Cleansing Lotion

Lett og skånsom rensemelk som rengjør grundig samtidig som den bevarer hudens naturlige fuktighetsbalanse. Kan brukes av alle, selv de mest sensitive. Etterfølges av Moisturising Toner for optimal effekt.

Low Foam Cleansing Gel
Environ Skin EssentiA Low Foam Cleansing Gel

En lett skummende rensegele som fjerner overflødig talg og urenheter. Etterlater huden ren og fresh. Etterfølges av Moisturising Toner for optimal effekt.

Moisturising Toner
Environ Skin EssentiA Moisturising Toner

Inneholder lactat som har både eksfolierende og fuktighetsgivende egenskaper, samt beriket med en variasjon av planteekstrakter kjent for å bidra til en sunn hud. Optimaliserer effekten av renseproduktene i denne linjen.

AVST Gel
Environ Skin EssentiA AVST Gel

Første steget i Environ’s unike Step-Up System for de med en meget sensitiv hud. Dette er en gele som skånsomt venner huden til de laveste dosene med vitamin A og C samt antioksidanter og beroligende planteekstrakter. Anbefales til de med acne og eksem problematikk, eller andre årsaker til ekstra sensitivitet.

Eye Make-Up Remover
Environ Skin EssentiA Eye Make-Up Remover

Oljefri makeup remover som fjerner sminken på en meget skånsom måte. Perfekt for de som bruker linser eller vippe-extensions.

AVST Moisturiser 1
Environ Skin EssentiA AVST Gel AVST Moisturiser 1

Første steg i Environ’s Step-Up system til de med en normal, stabil hud. Inneholder de laveste dosene a vitamin. Normaliserer hudens funksjoner og øker hudens naturlige fuktighet. Brukes morgen og kveld.

AVST Moisturiser 2
Environ Skin EssentiA AVST Gel AVST Moisturiser 2

Har en medium konsentrasjon av vitamin A. Er cellefornyende, bedrer hudens struktur og gir en sunn glød. Brukes morgen og kveld.

AVST Moisturiser 3
Environ Skin EssentiA AVST Gel AVST Moisturiser 3

Har en moderat til høy konsentrasjon av vitamin A, kraftige antioksidanter og peptider. Gir en sunnere og jevnere hudtone. Bedrer hudens healingsprosess. Brukes morgen og kveld.

AVST Moisturiser 4
Environ Skin EssentiA AVST Gel AVST Moisturiser 4

Inneholder høye doser av vitamin A som reduserer synlige tegn på aldring og solskader og styrker hudbarrieren. Brukes morgen og kveld.

AVST Moisturiser 5
Environ Skin EssentiA AVST Gel AVST Moisturiser 5

Har de høyeste dosene vitamin A i denne linjen. Reduserer linjer og rynker. Øker hudens immunforsvar. Brukes morgen og kveld.