Environ behandlinger

hr

I salong tilbys behandlinger med svært aktive ingredienser. Raske resultater uten rekonvalesens for deg som kunde. Produktene har dokumentert effekt. En del av våre behandlinger er klassifisert som medisinsk, og tilbys i samråd med vår ansvarlige lege.

Alle som utfører Environ`s behandlinger er sertifiserte via Environ Norge.

hr

Environ’s hjørnesten er A-vitamin. Alle produktene er sammensatt ut fra en tanke om å beskytte, pleie og reparere huden på cellestadiet.

Dr. Des Fernandes

PIONEREN

Environ’s grunnlegger Dr. Des Fernandes er utdannet plastisk kirurg og er ekspert på rekonstruktiv kirurgi. Han er regnet som en av verdens 5 beste innen sine fagfelt.

Dr. Des er også en av verdens fremste forskere innen hud og hudforbedring, han er pionér innen forskning på vitamin A og var den første til å tilsette vitamin A i høye nok doser til faktisk å motvirke de skadelige virkningene av forurensing, stress, solskader og hudkreft.

Dr. Des er også pioneer innen forskning på microneedling og lanserte de første rullene på dette allerede i 1998.

Dr. Des har utgitt flere bøker om disse emnene og vunnet en rekke priser for sitt fremragende arbeide innen disse fagfeltene.

I wanted to make something that would make skin actually BE better, not merely feel and appear better.

– Dr. Des Fernandes

Vitamin A

Vitamin-A historien

Vi tror at huden har et liv, og at vitamin A er «oksygenet» huden trenger for å være vakker og sunn gjennom hele livet. Vitamin A må tilføres daglig for at huden skal bli sunnere.

Derfor er vitamin A blitt hjørnesteinen i Environ Skin Care filosofien. Når du kombinerer vitamin A med andre essensielle næringsstoffer som antioksidanter og peptider, vil du se – og føle – vakker hud gjennom vitenskapen.

Vitamin Step-Up System™

hr

Huden vår må tilvennes ekstra vitaminer, spesielt vitamin A som er avgjørende for dens helse, utstråling og ungdommelighet.

Environs Vitamin STEP-UP SYSTEM™ er utviklet for å gi huden en gradvis tilvenning av økte nivåer vitamin A og antioksidanter. Dette gjør den motstandsdyktig mot forurensning og solens påvirkning.

Environ tilbyr en rekke produkter med økende mengder vitamin A, så vel som andre vitaminer og antioksidanter. Denne serien danner grunnlaget for en sunnere hud, fordi produktene erstatter hudens essensielle næringsstoffer som dagliglivet og miljøbelastningen tar bort.