Environ Body serien

Body

– husk A-vitaminer til hele kroppen!

Body Range er en premiert serie med kroppsprodukter svært rik på vitaminer og antioksidanter. Produktene styrker immunforsvaret og gir huden styrke til å reparere skader og problemer forårsaket av forurensing, stress og sol. Serien peeler, styrker, pleier og reparerer i dybden.

Serien kan brukes helt ned til spedbarnsalder. Den reduserer symptomene på en del hudsykdommer som for eksempel eksem og psoriasis.

Environ Body
Derma-Lac Lotion
Environ Body Derma-Lac Lotion

En tyntflytene og lett absorberende lotion med rike mengder av forskjellige melkesyrer. Eksfolierer, fukter, pleier og kan redusere symptomer på hudsykdommer.

Environ Body
A, C & E Body Cream
Environ Body A C E Body Cream

En rik og luksuriøs krem til hele kroppen. Høye doser av A,C og E vitaminer samt antioksidanter. Kan brukes av alle aldre.

Environ Body
A, C & E Oil
Environ Body A C E Oil

En lett olje med høye doser av vitamin A,C og E samt antioksidanter. Kan brukes i ansikt av de som sliter med fet hud og/eller kviser. Reparerer og normaliserer huden.

Environ Body
Enhanced A, C & E Oil
Environ Body Enhanced A C E Oil

Den mest konsentrerte oljen i hele linjen. Foruten høye doser A,C og E vitaminer, antioksidanter som inneholder den også rosmarin som er kjent for å ha gode egenskaper i huden. Anbefales de som sliter med eksem da denne kan bidra til å redusere symptomer.

Environ Body
Hand and Nail Cream
Environ Body Hand and Nail Cream

En rik, fuktighetsgivende krem med den beroligende vitamin B5. Absorberer lett og etterlater huden fuktet og pleiet.