Environ Focus Care Youth+ serien

Focus Care Youth+

Environ Step-Up illustrasjon
– målrettet løsning på spesifikke problemer!

Focus Care Youth+ inneholder flere kombinasjoner av effektive og dokumenterte ingredienser som er kjent for å være anti-age. I dette segmentet finner vi alt fra de mest effektive gjennoppbyggende peptidene til de sterkeste Retinol serumene. De har en reparerende effekt på cellenes DNA.

Ved å bruke ett eller flere av produktene fra Youth i tillegg til dagelige hudpleieprodukter fra Vitamin Step-Up System™, bekjemper du hudens aldringstegn og huden blir merkbart mer ungdommelig og sunnere.

Focus Care Youth+
Seriénce™ Night Serum
Environ Focus Care Youth+ Seriénce™ Night Serum

Inneholder en effektiv trio av banebrytende nye peptider i form av ett Neuropeptide Complex. Disse ingrediensene er vitenskapelig bevist å motvirke de negative effektene av stresshormoner, og restarter vitale hudprosesser. Resultatet er en sunn hud i balanse.

Focus Care Youth+
Retinol Serum 1-3
Environ Focus Care Youth+ Retinol Serum 1

Retinol 1, 2 og 3: serum som inneholder høye konsentrasjoner av vitamin A. Hjelper huden og normalisere synlige tegn på en ødelagt og solskadet hud.

Focus Care Youth+
Frown Serum
Environ Focus Care Youth+ Frown Serum

Focus Frown – ett konsentrert peptideserum som reduserer linjer og rynker.

Focus Care Youth+
Revial Masque
Environ Focus Care Youth+ Revial Masque

Vår populære «facelift» på boks. Denne dynamiske masken er sammensatt av 3 forskjellige syrer som både løfter og strammer opp en aldrene hud.

Focus Care Youth+
Avance Moisturiser
Environ Focus Care Youth+ Avance Moisturiser

En lusuriøs og multifunksjonell krem basert på en triologi av sammensatte peptider. Bekjemper de tidligste tegnene på aldring.

Focus Care Youth+
Avance Elixir
Environ Focus Care Youth+ Avance Elixir

De høyste konsentrasjoner av vår avanserte peptide triologiog jobber i synergi med Peptide Moisturiser for en avansert anti age.

Focus Care Youth+
Alpha Hydroxy Toner
Environ Focus Care Youth+ Toner

En eksfolierende toner som fjerner døde hudceller og bedrer hudens tekstur. Inneholder Glykolsyrer.