Environ Focus Care Moisture+

Focus Care Moisture+

Environ Step-Up illustrasjon
– førstehjelp for dehydrert hud!

Alle hudtyper kan være dehydrert. Dette er både plagsomt og kan forverre hudproblematikk som eksem og akne. I denne linjen finnes produkter som booster enhver hud som mangler fuktighet, og gir umiddelbar effekt samtidig som den lar huden produsere naturlig fukt innenfra.

Produktene vi finner i Focus Care Range vil være tilleggsprodukter til din daglige hudpleie. Anbefales alltid brukt sammen med ditt hudpleieregime fra ett av Environs Step-Up Systemer.

Super Moisturiser
Environ Focus Care Moisture+ Super Moisturiser

En dynamisk fuktighetskrem med en rik konsistens som styrker hudbarrieren så vel som å tilføre huden rikelig med fuktighet. Kan brukes som klimakrem av både små og store.

Night Cream
Environ Focus Care Moisture+ Night Cream

En aktiv nattkrem baset på glykolsyrer og melkesyrer. Reduserer synlige tegn på dehydrering og etterlater huden myk, fuktet og vakker.

Hydrating Serum
Environ Focus Care Moisture+ Hydrating Serum

Høykonsentrert serum basert på den effektive hyaluronsyren, som kan binde til seg store mengder med fuktighet. Huden blir umiddelbart fuktet og plumpet.

Hydrating Oil Capsules
Environ Focus Care Moisture+ Hydrating Oil Capsules

Disse kapslene inneholder retinol i oljeform. Beskytter mot frie radikaler, motvirker aldring og tilfører huden fuktighet. Kan brukes av selv de med sensitiv hud. Gir en silkemyk hud.